Geofictie Wiki
Label: sourceedit
Labels: apiedit Visuele bewerking
Regel 10: Regel 10:
 
===september===
 
===september===
   
  +
*'''2''': De Markies van Hearst bezoekt te Whiteoaks (Newcastle) een van de eerste nieuwe woonvormen voor mensen met een mentale beperking.
 
*'''3''': De Palaanse leider Valjev woont de militaire parade bij in Beijing ter ere van het einde van de Tweede Wereldoorlog.
 
*'''3''': De Palaanse leider Valjev woont de militaire parade bij in Beijing ter ere van het einde van de Tweede Wereldoorlog.
   

Versie van 5 sep 2015 12:12

juli

  • 22: Volgens Zuid-Koreaanse bronnen is er een geheime oppositie actief in Palana. Opgericht door studenten eerder dit jaar. De standpunten zijn onder andere meer inspraak in politieke en economische aspecten en meer internationale openheid. De studenten zien China als grote voorbeeld.

augustus

  • 15: Vanmorgen om 10:00 uur (lokale tijd), op het Eénheidsplein in Jolka, is de 70ste verjaardag herdacht van het einde van de Tweede Wereldoorlog met een militaire parade en feestelijke optochten.
  • 24 Palana opent de grootste zeep en shampoo fabriek van het land in de stad Fot aan de oostkust.

september

  • 2: De Markies van Hearst bezoekt te Whiteoaks (Newcastle) een van de eerste nieuwe woonvormen voor mensen met een mentale beperking.
  • 3: De Palaanse leider Valjev woont de militaire parade bij in Beijing ter ere van het einde van de Tweede Wereldoorlog.
  • 4: In Palana word vandaag de 30ste sterfdag herdacht van de stichter en eerste leider van de volksrepubliek Palana; Vladimir Popovo.