Geofictie Wiki
Advertisement

Dag Palana,

Allereerst: welkom! Ik zie dat je nog geen welkomstbericht op je pagina hebt staan. Meestal doet de wikia dat automatisch (en plaatst er dan ook vanzelf mijn handtekening onder), maar dat is bij jou dus niet gebeurd.

Ik zie dat je bezig bent je pagina's over Palana verder aan te passen. Zou je 't op prijs stellen als ik je opmaak her en der wat bijwerkte? Dan zie je meteen hoe dat moet en kun je er zelf ook mee aan de slag. Je zou de tekst die op de pagina over Volksrepubliek Palana over Jolka geschreven staat natuurlijk ook best al naar Jolka kunnen verplaatsen, dan heeft die pagina ook meteen een smoel.

Als je je pagina's helemaal zelf wilt blijven opstellen kun je best even spieken op de grote wikipedia. De html die daar gebruikt wordt is dezelfde als hier.

Met vriendelijke groet,

Marcel - Plaats dec 21, 2011 20:21 (UTC)

Dag Marcel,

Dankjewel, er is inderdaad geen welkomsbericht verschenen, geen idee waarom niet.

De pagina her en der aanpassen is wat mij betreft akkoord, zelf ben ik nog niet handig en vertrouwd met deze website en weet ook bijvoorbeeld niet precies hoe alles werkt en hoe je een pagina kunt aanmaken die je kunt aanklikken als je op een woord klikt zoals Jolka.Andere pagina's van andere geofictie-landen zien er ook beter georganiseerd uit haha :)

Zal op de grote wikipedia kijken.

Met vriendelijke groet,

Palana

Dag Palana,

Zoals je ziet heb ik de opmaak van je pagina's aangepast. Ook heb ik delen van de pagina over Volksrepubliek Palana afgesplitst, zodat er nu ook echte pagina's over Jolka, de Palaanse Jeugdorganisatie en de Geschiedenis van Palana bestaan. Je ziet dat ik her en der ook voor [[rode letters] gezorgd heb: dat zijn links naar pagina's die nog niet bestaan. Als je er op klikt kun je bv. eenvoudig aan een pagina over het Palaans gaan schrijven. Als het je niet lukt die op 'n mooie manier op te maken, dan wil ik dat wel voor je doen. Naar het Palaans ben ik trouwens wel benieuwd, de Tsjoektsjo-Kamtsjadaalse talen zijn erg interessant!

Groet,

Marcel - Plaats jan 11, 2012 10:34 (UTC)

Dag Marcel,

Hartelijk bedankt dat je de pagina's over de volksrepubliek Palana hebt willen veranderen voor mij! Het ziet er professioneel uit, is overzichtelijk en het leest beter weg, als ik hulp nodig heb bij het aanmaken van pagina's die nog niet bestaan laat ik het je weten. De Palaanse taal moet ik nog verder uitwerken net als meer onderwerpen trouwens maar in loop van de tijd zal je het zien verschijnen. Aangezien de inwoners van Issel erg van bier houden krijgt de Isselse delegatie bij het bezoek aan Jolka vanwege dat deze stad Culturele hoofdstad 2012 is een rondleiding door de grootste bierbrouwerij van Palana, met gratis proeven uiteraad!...

Groet,

Palana


Dag Marcel,

Hoe verwijder ik een afbeelding geheel van deze site? ... ik wil namelijk de afbeelding Reliëfkaart Palana helemaal verwijderen van deze site maar het lukt me niet? ...

Groet,

Palana

Dag Palana,
Ik denk dat ik dat voor je moet doen (als beheerder). Ik zal zo even kijken of ik de afbeelding kan vinden, dan verwijder ik d'r voor je.
Groet,
Plaats jul 19, 2012 20:04 (UTC)
Advertisement