Geofictie Wiki
Advertisement

Hoi, welkom bij Geofictie Wiki! Bedankt voor je bewerking van de pagina Seppië.

Laat gerust een bericht achter op mijn overlegpagina als ik je ergens mee kan helpen! -- Plaats (Overleg) jul 1, 2011 16:03

Beste Wabba The,

Ik zie dat je wat pagina's hebt aangemaakt over je eigen land. Dat is leuk, ga daar vooral mee door! Je hebt echter ook pagina's aangemaakt over landen van anderen, bv. Seppisch, waarin je beweert dat het Seppisch een romaanse taal is. De laatste keer dat ik de schepper van Seppië sprak was het Seppisch zeker geen romaanse taal. Tenzij jij zeker weet dat Frans' inzichten op dit punt anders zijn geworden, lijkt het me niet zo netjes dergelijke dingen over Seppië te schrijven. De opzet van deze wiki is dat mensen over hun eigen landen schrijven, niet over die van anderen. Er is wel contact tussen de verschillende landen op deze pagina, via de AGL, en binnen die "interactie" kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat iemand iets bedenkt dat consequenties heeft voor iemand anders land, maar in principe respecteren we elkaars bedachte landen. Zou je daar op willen letten? Zou je ook de pagina's die je over andermans landen gemaakt heb, willen verwijderen dan wel aanpassen?

Groet, Plaats jul 1, 2011 21:14 (UTC)

Beste Wabba The I,

Inderdaad zullen wij dat omgekeerd ook bij jouw pagina's niet doen. Categoriseren kun je wel bij andermans pagina'sdoen, natuurlijk, dat is alleen maar goed voor onze wikia. Mijn land is Issel. Daar schrijf ik veel over. Verder is ook Sibiolania van mij, maar daar doe ik minder mee.

Groet,

Plaats jul 2, 2011 09:24 (UTC)

Naar die Wikistad zal ik 'ns googelen, dank voor de tip! En raad ik 't goed als ik denk dat jij een Vlaming bent? Dat zou leuk zijn, zo worden we wat internationaler. Zelf heb ik jaren in België gewoond (Leuven). Als je de foto's van Issel bekijkt zul je misschien soms zelfs bekende gebouwen zien. De universiteitsbibliotheek van Leuven is zo het provinciehuis van Kleif (foto staat bij Lujltjurk). Als je je berichten op mijn overlegpagina met vier tildes ( de ~ ) afsluit, dan komt je ondertekening er automatisch onder en kan ik ook meteen weer naar jouw pagina doorklikken, zoals jij dat nu ook met mijn ondertekening kunt:

Plaats jul 2, 2011 09:49 (UTC)

Advertisement